torsdag 2 april 2009

En liten gissning kanske

Ett snabbis inlägg får det väl bli ikväll också. Har jag ett socialt liv efter en "outing" på stan? Svar nej, då jag omedelbart efter hemkomsten tog kommandot över bloggen. Hur beroende kan man bli? Har jag en ursäkt för detta beteende? Ja kanske. Ett glas champagne vid klockan 20:00 och två glas vin under middagen. Räcker det som förklaring. Nja, vet inte.

Ledtrådar
Då jag inte orkar att skriva ett litterärt mästerverk ikväll tänkte jag att låta er gissa vart jag befann mig "after work". Ni får två foton som ledtrådar och ett konstaterande som kanske säger mera om mig än om stället där jag var med fyra kollegor.
- en oljemålning i storlek XXL
- staty (ja det ser ni ju själva)
- var aningen malplacerad i mina jeans, minst sagt.

PS. Våren är här, jag vet då jag klippte mig idag (kvällen till ära) och jag svettade i min vinterjacka. DS

4 kommentarer:

S o F sa...

Självklart!

Ett glas champagne och 2 glas vin är en ursäkt för vad som helt. ;)

Önskar dig en fin Helg!

Gärdsmygen sa...

Har ingen aning om var du varit.

anne sa...

Jaaa du, var har du varit...? Thielska galleriet? Eller är det en restaurang som har denna inredning...? För det är inte Nationalmuseum.

Äh! Berätta!

Malin B sa...

Oj, så smickrad jag blir - LÄR du dig saker i min blogg?! =)

Jag läste förresten i din blogg någonstans (jag har minne som en häst, på gott och ont!) att du minsann bara ägnade 20 minuter om dagen åt bloggen! Låååång bloggrunda, det klarar inte tidsramen. Men det förstås, du slår ju i hop alla missade 20-minutrar kom jag på nu. ;)

Nu säger jag som det är, jag lär mig också saker i din blogg, jag har noll koll på vart korten är tagna. Inte i min skog iallafall, dit ska jag bege mig ut nu bara jag har packat upp alla handelspåsar som står på köksgolvet... Tog en paus mellan disken och fixandet med varorna. Jag har blivit klokare med åren, förut körde jag non-stop.